İ.Sefa Giray Bozören İlkokulu

Vizyon: Bilgi Çağının gerektirdiği modern eğitim ve öğretim ilkelerini benimseyen ve hayata geçiren, teknolojiyi kullanarak bilgiye hızla ulaşabilen, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, Atatürk´ ün hedef gösterdiği çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, model ve lider bir kurum olmaktır.

Misyon: İlçemiz eğitim öğretim çalışmalarında takım çalışması ruhunu benimsemiş, geçmiş ve gelecek arasında bilimsel bir köprü kurarak sosyal ve kültürel açıdan yarınlara umutla bakabilen, kendine güvenen, üretken bireyler yetiştirmenin yanında müdürlüğümüz ve bağlı birimlerin ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:35
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://isafagirayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BOZÖREN MAH. BOZÖREN/29 SK. BALIKESIR İVRİNDİ BOZÖREN I. SAFA GIRAY ORTAOKULU BLOK NO 12 İVRİNDİ / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Mahalle

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 43 km, ilçe merkezine 9 km dir.